GEFCO digitálne transformuje dodávateľský reťazec pomocou riešenia od spoločnosti Blue Yonder

Autor Petra Barineková júl 2021 -
GEFCO digitálne transformuje dodávateľský reťazec pomocou riešenia od spoločnosti Blue Yonder Pixabay / Julius Silver

Globálny integrovaný logistický expert zavádza systémy TMS a WMS od na lepšiu podporu zákazníkov a na rast firmy.

Spoločnosť GEFCO, poskytovateľ multimodálnych riešení dodávateľských reťazcov a logistiky pre automobilový priemysel, zavádza cloudový systém riadenia dopravy (TMS) a systém riadenia skladov (WMS) spoločnosti Blue Yonder s cieľom vniesť revolučnú zmenu do služieb zákazníkom a urýchliť rast firmy.

GEFCO týmto nahradí svoje staršie lokálne systémy riešením dodávateľského reťazca formou softvéru, čím bude schopný svojim zákazníkom poskytnúť ešte väčšiu flexibilitu.

„Pre našu digitálnu transformáciu sme potrebovali riešenie na riadenie prepravy a na správu skladu, ktorá by nám mohla pomôcť uspokojiť potreby našich zákazníkov a pomôcť im čeliť zložitým globálnym logistickým výzvam," povedala Sophie Baudoux, Executive Vice President of Information Systems spoločnosti GEFCO.

Vďaka riešeniu od firmy Blue Yonder budeme môcť poskytovať existujúcim zákazníkom služby nielen pri riešení týchto problémov, ale urýchlime tým aj rast vlastného podnikania, dosiahneme diverzifikáciu ponuky a prenikneme na nové trhy,“ zdôraznila.

Zavedením systémov Blue Yonder TMS a WMS založených na platforme Microsoft Azure bude môcť GEFCO rýchlo a efektívne spravovať komplexné firemné procesy od modelovania cez plánovanie až po realizáciu a transformovať tak svoje prepravné operácie.

Systém TMS zabezpečí spoločnosti prehľad o prichádzajúcich a odchádzajúcich prepravných operáciách spoločne s nástrojmi pre spoluprácu s dodávateľmi a prepravcami.

So systémom WMS zvýši spoločnosť GEFCO vlastnú flexibilitu a odozvu v reálnom čase, získa časovo presný, plnohodnotný výkon a bude môcť riadiť komplexné skladové operácie.

„Veríme, že pomocou systémov TMS a WMS môže spoločnosť GEFCO efektívne rozvíjať svoj biznis a pripraviť sa na budúcnosť. S hrdosťou uvítame spoločnosť GEFCO, svetového lídra vo  svojej brandži, do nášho stále sa rozvíjajúceho zoznamu globálnych zákazníkov v odbore 3PL/4PL,“ povedal Johan Reventberg, EMEA prezident v spoločnosti Blue Yonder.

Petra Barineková, PBR

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo