Logistika

Zákaznícku skúsenosť do značnej miery ovplyvnila inflácia, ale aj nástup nových technológií na báze AI, konštatuje KPMG.

Účastníci panelovej diskusie na nedávnej konferencii SlovLog sa pozreli na problematiku umelej inteligencie zo špecifického uhla pohľadu.

Schopnosti robota od spoločnosti Magazino umožňujú spojiť základné kroky logistického procesu medzi skladom a montážnou linkou do jedného plne autonómneho riešenia.

Výpadky a zdržania v globálnych dodávateľských reťazcoch vedú firmy k prehodnoteniu lokalizácie ich výroby.

Četovací robot na žiadosť nespokojného klienta zložil básničku, v ktorej sa vysmieva sám zo seba. Systém s umelou inteligenciou, ktorý DPD používa niekoľko rokov, následne firma odstavila a chce ho aktualizovať.

Za úspešným projektom stojí skupina HMC Invest a jej majiteľ Maroš Hudoba, s ktorým prinášame rozhovor.

Vedeli ste, že podľa Štatistického úradu SR má cestná preprava trojštvrtinový podiel na prepravenom objeme tovaru na Slovensku? Všetky významné logistické centrá a logistické HUBy sú pri diaľničných ťahoch.

Najlepšie lokality sú v Bratislave a okolí, čoraz dôležitejšia je udržateľná prevádzka budov.

Na trase medzi Bratislavou a Trenčínom premával v skúšobnej prevádzke elektrický kamión značky Volvo.

Regály sú základným stavebným prvkom všetkých skladov a logistických operácií. Preto správny výber regálového systému je kľúčovou investíciou do efektívneho skladovania a logistiky podniku.

Strana 1 z 11

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo