Marketing

Napriek tomu, že firmy na Slovensku ešte nemajú povinnosť predkladať ESG reporty, niektoré z nich informácie o svojom environmentálnom a spoločenskom vplyve zverejňujú a komunikujú už dnes.

Najúspešnejšou agentúrou sa stala 1st Class Agency, ocenenie klient roka získala Kofola a PR osobnosťou roka sa stala Andrea Danihelová.

Polovica slovenských e-shopov má tržby menšie ako sedemtisíc eur, ide teda skôr o doplnkovú formu zárobku.

V hlasovaní v dvoch kategóriách sa víťazmi stali krajská organizácia v Košiciach a oblastná organizácia v Trnave.

Zákaznícku skúsenosť do značnej miery ovplyvnila inflácia, ale aj nástup nových technológií na báze AI, konštatuje KPMG.

Francúzsky manažér pôsobil viac ako 30 rokov na významných funkciách v automobilovom priemysle, predovšetkým v marketingu. Pracoval aj pre značky, Ford, Škoda a Toyota.

Tresku v majonéze možno považovať za jeden z gastronomickým symbolov Slovenska. Mnohí prichádzajúci sa priznali, že v zahraničí im chýba.

Bývalý poslanec za ODS, námestník ministra spravodlivosti a primátor Ústí nad Labem donedávna pôsobil ako riaditeľ zahraničnej siete agentúry CzechTrade.

Herecká hviezda rakúskeho pôvodu propaguje produkty Parkside, privátnej značky reťazcov Lidl a Kaufland.

Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.

Strana 1 z 9

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo