Marketing

Zákaznícku skúsenosť do značnej miery ovplyvnila inflácia, ale aj nástup nových technológií na báze AI, konštatuje KPMG.

Francúzsky manažér pôsobil viac ako 30 rokov na významných funkciách v automobilovom priemysle, predovšetkým v marketingu. Pracoval aj pre značky, Ford, Škoda a Toyota.

Tresku v majonéze možno považovať za jeden z gastronomickým symbolov Slovenska. Mnohí prichádzajúci sa priznali, že v zahraničí im chýba.

Bývalý poslanec za ODS, námestník ministra spravodlivosti a primátor Ústí nad Labem donedávna pôsobil ako riaditeľ zahraničnej siete agentúry CzechTrade.

Herecká hviezda rakúskeho pôvodu propaguje produkty Parkside, privátnej značky reťazcov Lidl a Kaufland.

Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.

Víťazmi sortimentných kategórií 10. ročníka ocenenia sú IKEA, Lidl, Martinus, NAY, Peek & Cloppenburg, Slovnaft, Sportisimo, OBI, Alltoys, Alza.sk, Deichmann a Dr.Max.

Súťaž oceňuje najlepšie slovenské PR projekty a kampane za predchádzajúci rok. V 19 kategóriách si agentúry a klienti odniesli 63 ocenení.

Reťazec chce nastaviť nové štandardy marketingovej komunikácie s ohľadom na maloletých zákazníkov.

V segmente balenia vládne vysoký globálny dopyt po strojných zariadeniach. Mantrami sú obehové hospodárstvo, riadenie zdrojov, digitálne technológie a bezpečnosť produktov.

Strana 1 z 9

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo