Automobily

Sieť autocentier predala za 12 mesiacov vyše 100-tisíc vozidiel. Investície posilnia aj prevádzky AAA Auto na Slovensku.

Firma KleinVision, vyvíjajúca prvé certifikované lietajúce auto na svete, urobila významný krok smerom k splneniu snov ľudí, ktorí túžia po takomto druhu dopravy.

Goodyear rozširuje ponuku svojich prémiových letných pneumatík Eagle F1 Asymmetric 6 dovedna o 95 nových položiek, a to predovšetkým v sortimente devätnásťpalcových a väčších pneumatík.

Schopnosti robota od spoločnosti Magazino umožňujú spojiť základné kroky logistického procesu medzi skladom a montážnou linkou do jedného plne autonómneho riešenia.

Modernizované modely schádzajú z montážnej linky v Mladej Boleslavi. Vo väčšej miere sa v nich využívajú ekologické materiály.

Na veľtrhu CES 2024 v Las Vegas značka predstavila rad koncepčných modelov úžitkových vozidiel. Ukazujú riešenia na mieru zvyšujúce všestrannosť a rozsah možností na uspokojenie potrieb podnikov aj jednotlivcov.

Francúzsky manažér pôsobil viac ako 30 rokov na významných funkciách v automobilovom priemysle, predovšetkým v marketingu. Pracoval aj pre značky, Ford, Škoda a Toyota.

Konceptuálny počin exotickej značky sa môže pochváliť koeficientom odporu vzduchu 0,168. Pomáhala ho vytvoriť umelá inteligencia.

Vedeli ste, že podľa Štatistického úradu SR má cestná preprava trojštvrtinový podiel na prepravenom objeme tovaru na Slovensku? Všetky významné logistické centrá a logistické HUBy sú pri diaľničných ťahoch.

Vodiči si môžu uplatniť náhradu škody z havarijného poistenia alebo z pripoistenia k PZP.

Strana 1 z 17

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo