Nabíjacie stanice sú riešením pre nezávislých „nomádov“ na dlhých cestách

Autor Datart máj 2022 -

Aj pri kempovaní v prírode môžete mať k dispozícii elektrinu na pripojenie kuchynských spotrebičov alebo nabitie mobilných zariadení.

Hoci existuje množstvo kempov s prístupom k elektrickej energii, mnohí z nás si užívajú skutočnosť, že môžu vycestovať mimo civilizácie. Pre niekoho kempovanie skrátka znamená návrat do prírody a svätý pokoj.

Žijeme však v dvadsiatom prvom storočí – aj mimo civilizácie potrebujeme dobíjať elektroniku a napájať elektrospotrebiče. A pre takéto prípady tu sú batériové stanice EcoFlow – zdroj elektrickej energie na cestách.

Chystáte sa kempovať? Vezmite so sebou EcoFlow RIVER MAX – modulárnu, ľahkú a tichú nabíjaciu stanicu s nadštandardnou kapacitou 576 Wh a ani nepocítite, že ste na mieste bez elektriny.

Pripojte fén, nabíjačku na mobil či pivný výčap a užívajte si dostatok energie vždy a všade. Navyše, nabíjaciu stanicu môžete ovládať pohodlne na diaľku cez mobilnú aplikáciu.

DELTA mini sa od RIVER MAX odlišuje troma hlavnými vlastnosťami, a to vyššou kapacitou, silnejším invertorom a disponuje aj možnosťou dobíjania silnejšími solármi.

Ak plánujete teda týždenné kempovanie, siahnite po výkonnej 300W DELTA mini, ktorú môžete dobíjať solárnymi panelmi a vďaka 1,4 kW invertoru a funkcii X-Boost zvládne napájať náročnejšie spotrebiče, ako napríklad elektrický gril, kanvicu či kávovar.

Na vašich cestách si tak môžete dopriať maximálne pohodlie, čo zaistí aj rozmanitý rad zásuviek a portov. Zásluhou tichého chodu bez spalín môžete stanicu nerušene používať aj v interiéri.

DATART / EcoFlow

EcoFlow portable power station 04

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo