Inteligentnejší a informovanejší spôsob investovania na neistom trhu digitálnych mien

Autor OTS február 2023 -

Používateľom kryptomien ponúka informácie o trendoch špeciálna stránka spoločnosti CoinEx.

Výročná správa o kryptomenách za rok 2022 (Crypto Annual Report 2022), ktorú spoločne uverejnili spoločnosti CoinEx a ViaBTC Capital, predpovedá, že dve hlavné kryptomeny, bitcoin a ethereum, budú v roku 2023 naďalej zápasiť s neistotou.

Podľa správy sa očakáva, že bitcoin zostane volatilný, vzhľadom na neistú globálnu ekonomiku a geopolitickú klímu.

Zároveň inovácia Shanghai Upgrade v sieti Ethereum umožní v 2. štvrťroku 2023 stakerom vybrať si svoje ETH stakované v roku 2020. Tlak na predaj vyplývajúci z týchto faktorov môže v krátkodobom horizonte ovplyvniť ceny BTC aj ETH.

Aby používatelia kryptomien mohli na nepredvídateľnom trhu rozumnejšie investovať, musia sledovať trendy na trhu, prijímať pohotové investičné rozhodnutia a podľa toho upravovať svoje stratégie.

Globálni používatelia kryptomien môžu získavať informácie o najnovších trendoch na trhu na webovej lokalite [Market] spoločnosti CoinEx. Pozostáva z týchto častí:

I. Zoznam mincí

Na stránke Zoznam mincí si môžu používatelia určiť cieľovú kryptomenu podľa svojich požiadaviek aj na základe nových kategórií vrátane kategórií Podržané (Holdings), Vybrané (Selected).

Pomôžu im tiež rôzne označenia, ktoré ponúkajú celkový obraz o pohyboch cien a objeme obchodovania s kryptomenami.

II. Zoznam nových kryptomien

Tento zoznam stručne oboznamuje používateľov s novými kryptomenami uvedenými v ponuke CoinEx. Funkcia zoraďuje kryptomeny v chronologickom poradí podľa času ich zaradenia do zoznamu a informuje používateľov o aktuálnej výkonnosti nových kryptomien.

Zároveň môžu používatelia naďalej získavať informácie o konkrétnych kategóriách kryptomien, čo im prináša väčšie pohodlie pri investovaní do rôznych kryptomien.

III. Prehľad trhov

Funkcia [Prehľad trhov] sústreďuje rebríčky kryptomien v reálnom čase, obchodné trendy, zmeny cien a historické údaje na jednej webovej lokalite, čím spĺňa potreby používateľov.

Pomocou funkcie Prehľad trhov si používatelia môžu prezerať štatistiky v reálnom čase, ako sú rebríčky kryptomien, distribúcia objednávok, distribúcia cenových zmien a historická hodnota trhu, a držať tak krok s trendom na trhu.

Inovácie na trhu pokračujú

Napriek mnohým neistotám, ktorým bude trh s kryptomenami v roku 2023 čeliť, zaznamenali sme aj mnoho nových kategórií a inovatívnych projektov.

Ak by kryptoinvestori udržali krok s vývojom na trhu a sledovali najnovšie trendy, mohli by sa chopiť výhody prvého ťahu pri snahe prijímať informované rozhodnutia na základe pozorovania trhu.

OTS

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo