Americký výrobca hard seltzeru Truly otvorí bar, v ktorom hostia prestanú cítiť gravitáciu

Autor TS júl 2023 -

Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.

Značka Truly, ktorá je súčasťou Boston Beer Company a americkým lídrom v predaji ľahkých alkoholických nápojov typu hard seltzer, ponúkne svojim priaznivcom zážitok popíjania tohto nápoja v bezváhovom stave.

Jej Truly Zero Gravity Bar bude na jeden deň inštalovaný v špeciálnom lietadle G-Force One, čo je prispôsobený Boeing-727 patriaci kalifornskej spoločnosti Zero-G.

Účastníci akcie si podľa firmy budú užívať „osviežujúce chute Truly, keď budú popíjať, vznášať sa a prevracať vo výške 32 000 stôp v rovnakom prostredí bez gravitácie, aké poznajú astronauti“.

Nápad s bezváhovým barom oživí kreatívnu kampaň značky s titulom „Lightly Fantastic“, ktorý má podľa nej pripomenúť „ľahšiu stránku života a radostný pocit“, ktorý dáva nápoj Truly jeho konzumentom.

Do pravdepodobne najexkluzívnejšieho baru na svete sa záujemcovia budú môcť dostať len prostredníctvom výberu na základe poslania komentára o tom, „prečo sa pri pití Truly cítia ľahko fantasticky“. Musia byť rezidentmi USA staršími ako 21 rokov.

Príspevky od uchádzačov spoločnosť vyhodnotí podľa prejavenej fantázie, originality a aj „lásky k Truly a túžby zažiť bar Truly Zero Gravity“.

Dovedna päť výhercov takto získa let bez gravitácie z letiska v Long Beach pri Los Angeles a okrem toho dvojdňový pobyt v hoteli, účasť na recepcii po absolvovaní letu a vreckové 500 dolárov. Let s pozvaním do baru Truly Zero Gravity sa uskutoční 28. augusta tohto roku.

Bežná cena letu bez gravitácie so Zero-G je asi 9 500 dolárov. Let trvá približne hodinu a pol a počas tejto doby sa lietadlo 15-krát dostane na vrchol paraboly vždy s asi polminútovým bezváhovým stavom.

JF / TS

Truly Hard Seltzer Zero Gravity Bar 1

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo