Aké príbory zvoliť pre vašu prevádzku?

Autor Martyna Nowik december 2023 -
Aké príbory zvoliť pre vašu prevádzku? frepik.com

Výber správnych príborov pre gastronómiu je dôležitý, pretože elegantné servírovanie jedla má veľký význam.

„Žiadna láska nie je taká skutočná, ako láska k jedlu.“ Túto vetu kedysi predniesol George Bernard Shaw a môžeme sa všetci zhodnúť, že je nepochybne pravdivá. Návšteva reštaurácie s rodinou, priateľmi alebo drahou polovičkou je pre mnoho ľudí výnimočným okamihom – môžu sa dobre pobaviť, oddýchnuť si a pochutnať sin a dobrom jedle.

Pri prevádzke stravovacieho zariadenia je potrebné dbať na to, aby všetky prvky do seba zapadali a vzájomne sa dopĺňali. Tu vzniká prvá dilema – aké riady a doplnky zvoliť?

Výber správnych príborov pre gastronómiu je dôležitý, pretože elegantné servírovanie jedla má veľký význam. V tomto článku sa bližšie pozrieme na rôzne kolekcie príborov, ktoré sú k dispozícii, a navrhneme našim čitateľom, čo treba zvážiť pred kúpou konkrétnych produktov.

Príbory pre gastronómiu – aké príslušenstvo vybrať?

Príbory pre gastronómiu je možné rozdeliť podľa materiálu použitého pri ich výrobe, dizajnu alebo ich odolnosti. Najobľúbenejším materiálom je nerezová oceľ, ktorá je mimoriadne odolná a pevná. Každý určite venoval pozornosť dvojčíselnému označeniu umiestnenému na každom výrobku. Prvé číslo udáva obsah chrómu, druhé obsah niklu. Čím vyššie číslo, tým vyššia je prímes týchto zliatin v zakúpenom produkte.

Príbory je možné tiež rozdeliť podľa dizajnu. Na trhu dnes nájdete širokú škálu výrobkov – na svoje si prídu ako priaznivci minimalistických riešení, tak milovníci trochu extravagantnejších kuchynských doplnkov! Pred nákupom by ste si mali overiť, či je možné vybranú sadu príborov umývať v umývačkách riadu.

Príbory Eternum – prečo staviť na výrobky tohto výrobcu?

Spoločnosť Eternum bola založená v Belgicku v roku 1924 a odvtedy sa špecializuje na výrobu špičkových príborov určených pre profesionálnu gastronómiu. Výrobca sa zameriava na jedinečný dizajn a použitie kvalitných odolných materiálov (vrátane nerezovej ocele). Aké kolekcie pripravila pre svojich zákazníkov?

1. Eternum Alaska

ETERNUM ALASKA zestaw 24el HoReCa Belgique profTáto kolekcia rozhodne osloví priaznivcov elegantných a vkusných doplnkov. Celá kolekcia je vyrobená z leštenej nerezovej ocele, ktorá nielen krásne vyzerá, ale je tiež veľmi odolná. Charakteristickým prvkom Eternum Alaska je ich subtílny tvar.

 

 

2. Eternum Ascot

Eternum Ascot 9 63676Kolekcia Eternum Ascot je vyrobená z nerezovej ocele. Vďaka vysokému obsahu chrómu a niklu sú výrobky odolné proti oderu, krásne sa lesknú a majú antikorózne vlastnosti. Príbory pre gastronómiu tohto radu sa vyznačujú minimalistickým dizajnom – sú jednoduché a bez ozdôb.

 

 

3. Eternum Sonate

Eternum Sonate 1Táto kolekcia si určite získa srdcia tých, ktorí hľadajú originálny dizajn pre svoje prevádzky a domácnosti. Príbory z tohto radu sú vybavené štíhlymi rovnými rukoväťami, ktoré nielen krásne vyzerajú, ale aj sa pohodlne držia v ruke. Pokiaľ máte radi moderné riešenie, kolekcia Eternum Sonate je priamo pre vás!

 

 

4. Eternum Curve

Eternum Curve e 964 zestaw 1 topPríbory z kolekcie Eternum Curve sú vhodné pre prestížne reštaurácie alebo hotely, ale aj pre domácnosti. Rukoväte príborov sa rozširujú smerom dole, takže sa s nimi pohodlne manipuluje. Vďaka vysokému obsahu niklu a chrómu je možné všetky výrobky umývať v umývačke riadu.

 

 

 

(Martyna Nowik, Orion Media)

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo