Ultimate Ears a McLaren: formulový úlet reproduktorov Megaboom

Autor Leona Daňková máj 2018 -

Výrobca audiotechniky a stajňa Formule 1 uviedli spoločne nové reproduktory Ultimate Ears Megaboom z limitovanej edície.

Predstavenie produktov sa uskutočnilo v súvislosti s Veľkou cenou Španielska 2018 v Barcelone v tamojšom známom podniku Café Del Mar 11. mája. Spoločný projekt podčiarkuje filozofiu oboch značiek – Ultimate Ears a McLaren – ktorou je chuť pretekať naplno, užívať si pritom zvuk vozov F1 a vnímať vášeň pretekárov, fanúšikov a súťažných tímov.

Obe značky vsádzajú na moderné technológie, inováciu a dizajn. Rozhodli sa vytvoriť spoločnú limitovanú edíciu reproduktorov Megaboom McLaren, ktorá prináša energiu pretekov Formuly 1 do prenosných bezdrôtových reproduktorov podporujúci technológiu Bluetooth s výborným 360° zvukom a hlbokými basmi.

Edícia je dostupná v dvoch dizajnových verziách, ktoré poukazujú na odkaz a dlhú históriu teamu McLaren. Zároveň sú inšpirované farbami dvoch ikonických modelov áut.

  • Edícia Megaboom McLaren MCL33: Inšpirovaná modelom McLaren Challenger 2018. Na prvý pohľad zaujme krikľavou oranžovou farbou, čo je odkaz na pôvodný model formuly, s ktorým McLaren pretekal pred 50 rokmi.
  • Edícia Megaboom McLaren MP4/4: Táto edícia vychádza z jedného z najpopulárnejších modelov v celej histórii Formule 1. Voz MP4/4, ktorý je s 15 vyhranými Veľkými cenami v roku 1988 považovaný za najúspešnejší model, slavi tento rok 30. výročie.

Reproduktory Megaboom sú dôležitou súčasťou výbavy garáže tímu McLaren. Pretekovú atmosféru podporuje dunenie silných basov. Produkt je odolný voči vode (certifikát IPX7), vo svojom prostredí prakticky nezničiteľný, s výdržou batérie až 20 hodín a dosahom Bluetooth do 30 m. Odporúča sa inštalácia aplikácie Megaboom, ktorá umožňuje súčasné bezdrôtové prepojenie až 150 reproduktorov Ultimate Ears Boom , Boom 2 a Megaboom na ozvučenie veľkých akcií.

 O značke Ultimate Ears

Táto značka patriaca do koncernu Logitech International sa snaží vylepšovať spôsob, akým ľudia spoločne počúvajú hudbu. Ako prvá prišla s revolučnou zmenou, vďaka ktorej môžu umelci komunikovať pri svojich koncertoch s obecenstvom pomocou on-stage obrazovky napojenej na slúchadlá poslucháčov. Cieľom je spríjemniť počúvanie hudby; s jej modelmi reproduktorov značka vyhrala rôzne ocenenia. Spoločnosť Logitech International založili v roku 1981 a je registrovaná vo Švajčiarsku.

Leona Daňková, Taktiq Communications

formula

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo