Gastronómia

Takáto kontroverzná prezentácia v histórii odborných konferencií asi nebola. Oobah Butler rozprával o prevádzkovaní reštaurácie – síce fiktívnej, ale zato s výborným ratingom.

V podhradí devínskeho brala stojí architektonicky zaujímavý hotel. Jeho majiteľ poskytol rozhovor časopisu Goodwill pod podmienkou anonymity.

Sezónna edícia pivného špeciálu vyniká bohatšou a výraznejšou arómou ušľachtilého žateckého chmeľu a vyváženou chuťou.

Bratislavské výstavisko počas štyroch dní koncom januára hostilo prestížne medzinárodné veľtrhy cestovného ruchu a gastronómie ITF Slovakiatour a Danubius Gastro.

Káva a čaj sú nápoje, ktoré ľudia na celom svete konzumujú najviac po vode. Majú pritom množstvo zvykov a spôsobov, čomu sa prispôsobuje aj dizajn používaných nádob a pomôcok.

Ako si ugrilovať chutné jedlo a pritom si nepodpáliť dom: vždy dbajte na požiarnu bezpečnosť a pre istotu majte pripravené pomôcky na hasenie.

Odborníci odporúčajú: večera má byť ľahká, ale s dostatkom bielkovín. Ak už musí byť aj chlieb, tak celozrnný.

Veľké úsilie reštauratérov podporené gurmánskou verejnosťou prinieslo ovocie: táto špecialita sa vrátila na jedálne lístky stravovacích podnikov.

Severská kuchyňa sa celosvetovo presadila, lebo je racionálna a zdravá. Hovorí o nej kuchár, ktorý ju bol študovať.

Výživová poradkyňa a terapeutka Monika Hodásová radí cvičiť a v strave preferovať celozrnné obilniny.

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo