Gastronómia

Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.

Sendvič v okrúhlej žemli s kuracím mäsom vychádza z tradícií výroby tohto jedla v Argentíne.

Komfort elektronického objednávania jedla a platieb bez čašníka ponúka aplikácia českej firmy, ktorá získava popularitu aj u nás.

V stánku Digital restaurant na veľtrhu Danubius Gastro v Bratislave mali návštevníci príležitosť vyskúšať si objednávanie pomocou aplikácie Qerko. Aké boli ich najčastejšie otázky?

Expozícia, ktorú iniciovala fintechová spoločnosť Qerko, prezentovala počas výstavy Danubius Gastro inovatívne služby pre stravovacie zariadenia.

Aký je rozdiel medzi hosťami reštaurácií v Česku a na Slovensku? Kde platia za obedy viac a kto dáva štedrejšie prepitné? Odpovede priniesol prieskum realizovaný s pomocou aplikácie Qerko.

Spoločnosť je podľa odborníkov najhodnotnejšou značkou medzi reštauráciami. Za 12 mesiacov dosiahla 50-percentný celkový výnos pre akcionárov.

Celkové prvenstvo v súťaži EY Podnikateľ roka v SR získal Juraj Fehervari. Finalistami boli aj zástupcovia firiem z oblasti stavebníctva, IT, kovovýroby a špecializovaného veľkoobchodu.

Po odznení pandémie covidu stravovací sektor dúfal v čo najväčší návrat hostí, musel však čeliť ďalším úderom – vysokej inflácii a energetickej kríze. Ako to zvládajú podniky a ako to vidia zákazníci?

Plzenský Prazdroj mieri s novinkou do sveta kaviarní a bistier. Tam, kde bolo doteraz popri káve, tortách a sendvičoch k dispozícii nanajvýš pivo vo fľašiach a plechovkách.

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo