Nebude to vďaka prísadám v nápoji, bar bude na palube lietadla letiaceho po bezváhovej parabole. Ide o reklamnú akciu, let absolvujú záujemcovia vybraní z radov fanúšikov značky.
V stánku Digital restaurant na veľtrhu Danubius Gastro v Bratislave mali návštevníci príležitosť vyskúšať si objednávanie pomocou aplikácie Qerko. Aké boli ich najčastejšie otázky?
Aký je rozdiel medzi hosťami reštaurácií v Česku a na Slovensku? Kde platia za obedy viac a kto dáva štedrejšie prepitné? Odpovede priniesol prieskum realizovaný s pomocou aplikácie Qerko.
Celkové prvenstvo v súťaži EY Podnikateľ roka v SR získal Juraj Fehervari. Finalistami boli aj zástupcovia firiem z oblasti stavebníctva, IT, kovovýroby a špecializovaného veľkoobchodu.
Po odznení pandémie covidu stravovací sektor dúfal v čo najväčší návrat hostí, musel však čeliť ďalším úderom – vysokej inflácii a energetickej kríze. Ako to zvládajú podniky a ako to vidia zákazníci?
Plzenský Prazdroj mieri s novinkou do sveta kaviarní a bistier. Tam, kde bolo doteraz popri káve, tortách a sendvičoch k dispozícii nanajvýš pivo vo fľašiach a plechovkách.