Osobný štýl

Európska komisia zaregistrovala európsku iniciatívu občanov s názvom Výzva na dosiahnutie prostredia bez tabaku a prvej európskej generácie bez tabaku do roku 2030.

Určite vám nie je neznáma stará múdrosť, že raňajky sú najdôležitejšie jedlo dňa. Avšak i keď sa na to často zabúda, veľmi podobné je to aj s prvými rannými činnosťami. Tie rovnako ovplyvňujú celý nasledujúci deň. V článku sa dozviete o ranných rituáloch a zistíte, čo by ste mali robiť, aby ste sa úspešne „naštartovali“ do nového dňa. 

Ženy, ktoré milujú módu, majú rady rozmanitosť aj v doplnkoch. Switchbag listová kabelka alebo luxusný organizér bez limitov – je všestranný ako jeho majiteľka.

Schauma, Taft, Palette Color, Re-Nature, got2b, Looks, ColorExpert, #createyourstyle – to sú názvy niektorých produktových radov a iniciatív značky v uplynulých desaťročiach.

Hodinky, ktoré pomáhajú používateľom mať pod kontrolou stres a spánok a dosahovať aj ďalšie ciele zdravého životného štýlu.

S blížiacimi sa horúcimi letnými dňami treba myslieť na to, ako sa najlepšie vyrovnať s potením a jeho následkami.

Medzi ťažiskové témy spoločnosti dm drogerie markt patria zdravie a zdravý životný štýl, vzdelávanie a životné prostredie.

Facebook denne priláka viac ako miliardu užívateľov. Sociálne siete však prinášajú riziká.

Povedzme si to otvorene – muž v obleku pôsobí elegantne, ukazuje úroveň, je sexy. Aké sú v tejto oblasti trendy pre aktuálnu zimnú sezónu?

Strana 1 z 2

Partneri

SOPK

lexikon logo cervene hlavicka KK blue1

Fijet logo